UTA Under 17 – una caldă, alta rece la interval de numai 11ore

Niciun comentariu

A fost weekend plin și pentru formația Under 17 a grupării fanion a Aradului, ce va avea treabă în Liga Elitelor și – probabil – și în Liga a 4-a. Aseară, utiștii au trecut cu 6-0 de campionii județeni la juniori A, Unirea Sântana, prin „dublele” semnate Gruiescu, Onuțan, Obrad și Țuța.

În această dimineață, însă, tinerii „alb-roșii” au fost aproape de a-și strica golaverajul pozitiv și asta pentru că au cedat cu 5-0 la Chișineu Criș, în fața uneia dintre pretendentele la promovare din Liga a IV-a. „Tripla” lui Modan și câte un gol partea lui Covaci și Jichici au făcut diferența, într-un amical în care a intrat pe gazon și antrenorul Costel Bogoșel, pentru a mai elimina din deficitul de experiență.

Formațiile din această dimineață:

Crișul: Mucha- Borsa, Ianc, Lung, Jude – I. Covaci, Turcuș, Pavel, Jichici – Mihai, Modan. Au mai jucat: Pătroi, Rus,Todincă.

UTA Under 17: Creța (Zamfir) – Moraru, Deliman, Onuțan, Toda – Sabău – C. Covaci,  Gruiescu, Deta, Țuța – N. Faur. Au mai jucat: Obrad, Iovanovici, Bogoșel, Petcuț.

Ambele formații au avut absenți: Todea (accidentat), Ciornei și Selegean (învoiți), respectiv Peter și Frai, cu probleme medicale, în timp ce portarul Viderok pare că va renunța șa fotbal.

„Au fost două antrenamente extrem de utile. Primul, contra unei echipe apropiate de noi ca vârstă, campioana județului, iar cealaltă una cu care ne vom reîntâlni și în Liga a IV-a dacă se decide că vom onora și acea competiție. Sigur, să joci două partide în deplasare la diferență de 10-11 ore nu e simplu, azi am fost destul de obosiți, că diferența de experiență a fost netă în favoarea Crișului. Dar, din ambele teste am avut de învățat. Păcat doar de accidentarea lui Onuțan, sperăm să nu fie ceva grav”, a punctat Costel Bogoșel, tehnicianul UTA-ei Under 17.

Tinerii „alb-roșii” merg miercuri la Oradea pentru disputa cu grupa 2000 a LPS-ului, iar sâmbătă, la Deva, cu grupa de 2001 formată de Dan Stupar la Centrul de Excelență.

Category: Sport
Tags:

Lasă un răspuns

https://steroid-pharm.com

220km.net

https://topobzor.info
Meniu