UTA se sacrifică pentru binele fotbalului județean, își înscrie echipă și în Liga a IV-a dacă e cazul!

  • njwc.info
  • iulie 27, 2016
  • 0

În urmă cu două zile, anticipam că „Bătrâna Doamnă” se va afla în imposibilitatea de a alinia trei formații la nivel de seniori. După eșalonul secund, gruparea „alb-roșie” a anunțat că se va înscrie în Liga a 3-a, iar, în mod normal,  locul din elita fotbalului județean ar fi trebuit să rămână vacant. Însă, UTA 3 e pregătită să sară în ajutorul Asociației Județene de Fotbal dacă aceasta se trezește cu un număr impar de formații la startul noii ediții a Ligii a IV-a.

Din informațiile noastre, în județ, echipa fanion se va baza în special pe grupa 2000 pregătită de Costel Bogoșel, care, însă, mai are pe „cap” și o alta competiție oficială. Este vorba despre „Elite Under 17”, întrecere în care, în mod normal, ar trebui să ceară să-și dispute măcar partidele de pe teren propriu duminică. Dar asta numai dacă șefii AJF-ului rămân pe poziții și nu mai permit niciunei grupări să-și dispute jocurile oficiale în altă zi a weekendului decât sâmbăta.

Mai rămâne de văzut dacă această echipă a treia a „alb-roșiilor” va evolua tot la Șiria, acolo unde se va juca în Liga a 3-a, dar și a cincea, prin formația locală ce a promovat la finalul stagiunii trecute.

Lasă un răspuns

https://progressive.ua

create a web site

Наш важный web-сайт на тематику Качественный контент.