UTA se mută la în județul Argeș pentru patru zile!

  • njwc.info
  • aprilie 14, 2016
  • 0

Programul play-offului ligii secunde a fost modificat, iar echipa fanion va juca în trei zile două partide foarte importante departe de casă. Duminică, utișii evoluează la Moveni, iar miercuri la Târgoviște, cu Chindia, echipa ce le-au administrat pe cea mai drastică  a sezonului.

Delegația arădeană va pleca sâmbătă de la Arad în 19 jucători și anume: Anca, Miron – Polgar, Botiș, Manea, Gligor, Filaret, Burlă, Strătilă, Chindriș, Tănase, Jorza, Hlistei, Copil, Vlad, Roman, Curtuiuș, Man și Rus. Duminică, după disputa contra „galben-verzilor”, formația lui Roland Nagy se va muta la Pitești, la hotelul Iaki. Antrenamentele de luni și marți vor fi făcute pe unul dintre terenurile din orașul din Trivale, iar miercuri se va pleca spre Cetatea Chindiei. „Cel mai important e primul meci, dacă îl câștigăm abordăm cu un moral mai bun meciul de la Târgoviște”, a spus Cristian Todea, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

„Alb-roșii” se vor întoarce la Arad miercuri noapte, urmând să pregătească jocul din weekendul următor de pe „Motorul”, cu Gaz Metan Mediaș.

Lasă un răspuns