UTA, la vânătoare de puncte prețioase în „cheie” play-off

  • njwc.info
  • April 1, 2016
  • 0

Echipa fanion a Aradului joacă mâine dimineață (ora 11), pe arena din Aradul Nou, utimul meci din sezonul regulat. Adversară îi este Unirea Tărlungeni, cel mai probabil una dintre formațiile care vor retrograda la finalul campionatului, dar care – deocamdată – are speranțe că va profita de slăbiciunile viitoarelor contracandidate din play-out.

În schimb, ajunși deja în play-off, utiștii și-au propus o țintă și mai îndrăzneață și anume promovarea. „Primul obiectiv a fost atins, dar vestiarul freamătă, vrea mai mult. Spre exemplu, mai multe puncte pentru play-off, dar ne-am propus de mai multă vreme să-i punem în încurcătură pe conducători. Noi vrem să ne facem treaba, să forţăm clasarea în primele două locuri şi – sunt convins – cei responsabili cu partea administrativă îşi vor face treaba, la rândul lor”, spunea Cristian Todea cu ocazia conferinței de presă organizată miercuri de „Bătrâna Doamnă”.

Deși e codașă în clasamentul seriei de Vest a ligii secunde, trupa lui Daniel Bona a produs câteva suprize, ceea ce UTA vrea să evite sâmbătă. „Ne așteaptă un meci greu, contra unei echipe incomode, ținem minte bine meciul din tur (n.a. încheiat la egalitate 2-2). Au câțiva jucători cu experiență la nivelul ligii a doua, dar și doi tineri care au înscris ceva goluri în acest campionat. Tărlungeniul ne poate pune probleme, dar noi suntem valoroși, avem un moral mai bun și va trebui să ne atingem obiectivul”, a mai afirmat „Dulăul”.

Ca și la Pîncota, „alb-roșii” au toți jucătorii valizi pentru partida cu brașovenii. „Tot lotul e la dispoziția noastră, e un punct bun, iar jucătorii sunt în formă. Petre, Tănase și Man au fost plecați la lot, vor veni la timp, vedem care e starea lor. Ne bazăm atât pe ei cât și pe tot restul lotului, vom încerca să îi alegem pe cei mai buni”, a adăugat fostul mijlocaș.

Formații probabile:

UTA: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Rus, Curtuiuș.

Tărlungeni: Perianu – Vlăsceanu , Forika, I. Şerban, Seb. Bucur – M. Burlacu, Minciună, M. Popescu, S. Marin – Petrean, Petra.

Arbitri: Marius Chioran (Cluj) – Gabriel Bârjac (Zalău), Ovidiu Timar (Marghita). Rezervă: Valdimir Andrei (Aiud).

Observatori FRF: Ioan Mureșan și Florin Mierea (ambii din Timișoara)

Leave a Reply