Un ziar din Rusia susţine că VASILE TURCU ar fi fost omorât

  • njwc.info
  • martie 11, 2017
  • 0

O publicaţie rusească susţine că fostul acţionar de la Dinamo, Vasile Turcu, ar fi fost omorât, iar apoi atârnat în ştreang, pentru a da senzaţia că şi-a pus capăt zilelor. De asemenea, în spatele acestei morţi ar sta serviciile secrete.
Potrivit publicaţiei Sputnik, Vasile Turcu nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorât de către serviciile secrete, mai agenţia de ştiri a Kremlinului. De asemenea, chit că materialul nu poartă vreo semnătură, el a reuşit să stârnească o adevărată teorie a conspiraţiei în ceea ce priveşte felul în care fostul acţionar al clubului Dinamo şi-a găsit sfârşitul scrie

„Părerea mea este că Turcu a fost spânzurat, ridicat în braţe de un ins suficient de puternic ca să-i rupă coastele, ceea ce nu e greu, iar fractura de coloană s-a produs anterior, probabil mai întâi dintr-o priză de la spate, care a dus la o fisură; zbaterea din momentul în care a fost ridicat şi agăţat în ştreang putea duce la transformarea fisurii în leziune mai serioasă. De menţionat că nici priza la spate, nici o strangulare lombară sau toracică „profesionistă” nu lasă urme. De ce nu a fost direct, simplu, Turcu? Poate că a fost o greşeală, poate că bătăile inimii lui Turcu la câteva minute după ce a atârnat în ştreangul improvizat au devenit imperceptibile“, se arată scris în articolul de pe .

Lasă un răspuns

best-cooler.reviews/

steroid-pharm.com