Un tânăr a fost atacat pe la spate într-un supermarket. Alături de el era fetiţa de 3 ani

  • njwc.info
  • ianuarie 29, 2016
  • 0

Un tânăr din Arad, în vârstă de 33 de ani, aflat cu familia la cumpărături într-un supermarket a fost atacat pe la spate. Alături de el era şi fetiţa de 3 ani. Totul s-a întâmplat în urmă cu două zile, iar în urma loviturii puternice primite în cap, tânărul s-a prăbușit inconștient, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde medicii l-au stabilizat.

Diagnosticul pus de medici a fost: „traumatism cranio-cerebral acut, hemoragie subarahnoidiană minimă, contuzie hemoragică frontală dreapta, fractură mastoidă, otoragie dreapta”. Se pare că totul a pornit de la câteva replici pe care tânărul le-a avut cu o doamnă care a intrat în fetiţa ce se afla pe o bicicletă cu coș pentru cumpărături. Apoi după câteva minute bune, s-a întamplat întreg incidentul, bărbatul fiind lovit pe la spate. Se presupune că femeia respectivă a apelat la cineva pentru a se răzbuna pe bărbatul  care i-a spus să fie atentă pe unde merge. Femeia i-a replciat atunci că fetiţa ar trebui să fie atentă.  Bărbatul era însoţit în magazin şi de soţie şi soacră, dar acestea se aflau în celălalt capăt al magazinului. Toţi lucrează în Germania şi erau acasă în concediu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Polițiștii vor continua cercetările în vederea identificării celui care se face vinovat de comiterea faptei.

 

Lasă un răspuns

https://agroxy.com

agroxy.com

www.agroxy.com