Un ministru german o avertizeaza pe Angela Merkel: Germania va trebui sa isi inchida, in curand, granitele

  • njwc.info
  • ianuarie 19, 2016
  • 0

Ministrul Transporturilor de la Berlin, Alexander Dobrindt, a avertizat-o pe Angela Merkel ca Germania nu mai poate prezenta „o fata prietenoasa” si trebuie sa actioneze unilateral in cazul in care imigrantii continua sa vina in tara, scrie .

Ministrul l-a avertizat pe cancelar ca trebuie sa se pregateasca pentru inchiderea granitelor Germaniei pentru a tine imigrantii in afara, sustinand ca Berlinul trebuie sa actioneze pe cont propriu daca nu se poate ajunge la un acord la nivelul intregii Uniuni Europene.

Alexander Dobrindt considera ca Germania nu mai poate arata lumii „o fata prietenoasa” – o fraza folosita de Merkel in momentul in care imigrantii au inceput sa vina in Germania in urma cu sase luni – iar daca numarul noilor sositi nu se diminueaza in curant, Germania trebuia sa ia masuri de una singura.

„Avertizez urgent: Trebuie sa ne pregatim pentru ca nu vom putea evita inchiderea granitelor”, a declarat Dobrindt, membru al Uniunii Crestin-Sociale din Bavaria (CSU), pentru cotidianul Muenchner Merkur.

Sursa:

Lasă un răspuns

220km.net

www.medicaments-24.com

www.start-sport.com.ua/boevye-iskusstva/karatje/perchatki-dlja-karatje