Un medic arădean a primit două nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor

  • njwc.info
  • decembrie 8, 2016
  • 0

Un arădean a primit două nominalizări la Gala Națională a Voluntarilor, eveniment ce va avea loc la București, în data de 14 Decembrie. Este vorba despre tânărul medic Sebastian Popescu.

Mai exact Asociația Studenților Mediciniști Arădeni, pe care Sebastian Popescu o coordonează în calitate de președinte, este nominalizată la categoria proiectul de voluntariat al anului în domeniul sănătate, datorită proiectului  A.S.M.A. 2016. Asist.univ. drd. Sebastian Popescu a primit încă o nominalizare la categoria coordonatorul de voluntari al anului: “Proiectul  A.S.M.A. 2016, a cuprins până acum peste 35 de acțiuni de prevenție atât în municipiul cât și în județul Arad, a avut ca și beneficiari direcți un număr de peste 5000 de persoane dar și peste 1800 de elevi care au fost incluși în programe de educație medicală.

Asociația Studenților Mediciniști Arădeni este nominalizată pentru a șasea oară consecutiv la Gala Națională a Voluntarilor, în 2011 câștigând premiul „Voluntarul Anului  în România în domeniul Protecției Mediului și Animalelor” dar și locul III „Cea mai activă asociație a studenților la medicină” în 2012, la Gala Sănătății.

„Vă mulțumim pentru susținerea dumneavoastră și vă invităm să ne acordați un vot la cele două categorii la care suntem nominalizați”: COORDONATORUL DE VOLUNTARI la link-ul și PROIECTUL DE VOLUNTARIAT AL ANULUI ÎN DOMENIUL SĂNĂTĂȚII, la link-ul .

Sebastian Popescu, Președintele Asociației Studenților Mediciniști Arădeni, este medic dentist, Asistent Universitar în cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, medic rezident Chirurgie Orală și Maxilo-facială și doctorand în cadrul Universității „Victor Babeș” din Timișoara.

sebastian

Lasă un răspuns

https://renesans-centr.kiev.ua

Вы можете https://renault.niko.ua в любом городе.
Вы можете www.shopvashtextil.com.ua по вашему желанию, недорого.