Un hoţ minor din Arad a intrat peste o persoană în casă a bătut-o şi închis-o într-o cameră

  • njwc.info
  • martie 10, 2017
  • 0

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 06.03.2017, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului minor H.M.S. pentru săvârşirea infracţiunilor de ,, Tâlhărie calificată” şi ,, Lipsire de libertate în mod ilegal”.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „Inculpatul minor H.M.S. în seara zilei de 13.06.2016, în jurul orelor 22.00, a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.M. din satul Hodiş  şi prin acte de violenţă exercitate asupra acesteia, a deposedat-o de suma de 20 de lei şi un aparat de telefonie fixă. Apoi, a închis-o pe persoana vătămată într-o cameră a locuinţei, ca să nu poată anunţa organele de poliţie, restrângându-i acesteia libertatea de mişcare, conform propriei voinţe.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Ineu.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

FOTO: arhivă

 

 

Lasă un răspuns

https://best-mining.com.ua

renesans-centr.kiev.ua

Мастерон