Un celebru culturist arădean, arestat în dosarul traficului de anabolizante

  • njwc.info
  • octombrie 20, 2016
  • 0

Un culturist arădean a fost arestat în dosarul traficului de anabolizante. Hotărârea arestării preventive a fost pronunţată de Curtea de Apel Timişoara, în 13 octombrie, după descinderile DIICOT din Arad şi alte oraşe ale ţării.

În judeţul Arad au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, la adrese frecventate de către un alt membru al grupului (pe numele căruia exista mandat european de arestare), fiind găsite substanţe anabolizante. Membrul grupului pe numele căruia exista mandat european de arestare este celebrul culturist Geza Gulyas. Acesta urmează să fie extrădat în Italia, deoarece mandatul său de arestare a fost emis de către Tribunalul din Trento.

„Dispune executarea mandatului european de arestare emis de către Tribunalul din Trento, la data de 26.09.2016, pe numele persoanei solicitate Gulyas Geza şi dispune predarea acesteia către organele judiciare din Italia. Constată că persoana solicitată a consimţit la predarea sa organelor judiciare din Italia şi nu a renunţat la beneficiul regulii specialităţii. Dispune respectarea condiţiei ca în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, de către autorităţile din Italia, persoana solicitată să fie transferată în România pentru executarea pedepsei”, se arată în soluţia Curţii de Apel Timişoara.

Procurorii DIICOT susţin că „în cauză există suspiciunea rezonabilă că, în perioada iunie 2015 – aprilie 2016, un grup infracțional organizat format din cetățeni români și 7 persoane de cetățenie italiană au traficat internațional medicamente cu acțiune de dopaj și stupefiante active de diferite tipuri și forme farmaceutice (tablete, capsule, preparate injectabile, flacoane, gel), acestea fiind importate/expediate în mod ilegal din România şi comercializate pe teritoriul Italiei, furnizate în final sportivilor şi persoanelor care frecventează sălile de sport.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

monaliza.kiev.ua

www.designedby3d.com