Un bărbat urmărit general a fost prins la Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II

  • njwc.info
  • februarie 22, 2017
  • 0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un bărbat, pe numele căruia autorităţile române au emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

„În data de 21.02.2017, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român David T., în vârstă de 26 de ani, din judeţul Bacău.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, acesta având de executat o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni”, a declarat Mihaela Leș, agent şef adjunct de poliţie.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

www.mitsubishi.niko.ua

www.steroid-pharm.com

www.agroxy.com/prodat/shrot-163/sumskaya-obl