Un arădean şi-a bătut iubita în prezenţa fiicei sale

  • njwc.info
  • aprilie 26, 2017
  • 0

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, prin rechizitoriul din data de 20 aprilie 2017 trimiterea în judecată a inculpatului PUSZTAI ANDREI, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare,  prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 C.pen. şi art. 206 C.pen.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: În data de 26.06.2016, în timp ce se afla în locuinţa sa situată în localitatea Baraţca, jud. Arad, inculpatul  a ameninţat-o cu moartea pe concubina sa, persoana vătămată R.I., lovind-o cu pumnii în zona feţei, în prezenţa fiicei sale şi a persoanei vătămate S.I.M. care a intervenit pentru a opri agresiunea, fiind la rândul său lovit de către inculpat cu pumnii în cap. Inculpatul i-a cauzat astfel persoanei vătămate R.I., leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale, iar persoanei vătămate S.I.M., leziuni vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale, astfel cum rezultă din actele medico-legale.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare la Judecătoria Lipova.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

FOTO: arhivă

Lasă un răspuns

https://best-products.reviews

www.lkredit.com.ua

www.pharmacy24.com.ua/vimaks/