Un arădean s-a urcat la volan fără permis şi a produs un accident de circulaţie

  • njwc.info
  • ianuarie 18, 2017
  • 0

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, prin rechizitoriul din 12 ianuarie 2017, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Andrei  Barta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „Inculpatul Barta Andrei, în data de 25.07.2016, în jurul orei 22:20, a condus un autoturism marca Mercedes Benz, pe DN 79, în afara loc. Chişineu Criş (km. 37+676), din direcţia loc. Chisineu Criş în direcţia mun. Arad,  fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, fiind implicat într-un accident de circulaţie. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că inculpatul nu posedă  permis de conducere.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrarea probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

FOTO: arhivă

Lasă un răspuns

www.techno-centre.niko.ua

agroxy.com

www.np.com.ua