Un arădean a vrut să-şi violeze vecina. Nu a putut, aşa că i-a furat telefonul mobil

  • njwc.info
  • mai 11, 2016
  • 0

Un bărbat din Arad a fost trimis în judecată după ce a vrut să-şi violeze vecina. Nu a reuşit aşa că i-a furat telefonul mobil.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au dispus trimiterea în judecată – în stare de arest preventiv – a inculpatului Munteanu Petru sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol şi tâlhărie calificată.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 18.04.2016, în jurul orelor 23.30, în timp ce se deplasa de la serviciu spre locuinţa ei, din loc.Şimand, jud.Arad, persoana vătămată B.G.I. a fost urmărită de către numitul MUNTEANU PETRU şi în apropierea locuinţei acesteia, sus-numitul a încercat – prin constrângere şi prin folosirea unui briceag – să întreţină raport sexual cu victima, însă din cauza opoziţiei persoanei vătămate, raportul sexual a rămas în fază tentată. În continuare, prin – întrebuinţarea de violenţe şi sub ameninţarea briceagului -, numitul MUNTEANU PETRU i-a sustras persoanei vătămate un telefon mobil marca „Samsung Galaxy Ace 4””, se arată într-un comunicat al Parchetului.

Dosarul a fost înaintat Judecătoriei Chişineu Criş, spre competentă soluţionare.

FOTO: arhivă

Lasă un răspuns