Un arădean a fost trimis în judecată după ce a fost prins conducând fără permis un moped neînmatriculat

  • njwc.info
  • noiembrie 24, 2016
  • 0

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, prin rechizitoriul din data de 18 noiembrie 2016, au dispus, trimiterea în judecată a inculpatului Covaci Florin Bogdan pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,Conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere” şi ,,Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „Inculpatul Covaci Florin Bogdan în data de 04.11.2015-ora 15.25- a fost oprit pentru control, pe DJ792/A, în comuna Beliu, în timp ce conducea mopedul marca Yamaha, de către organele de poliţie.

Cu ocazia verificărilor, s-a constatat că, mopedul nu este înregistrat şi că, inculpatul Covaci Florin-Bogdan nu posedă permis de conducere”.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Ineu.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasă un răspuns