Un arădean a fost trimis în judecată după ce a fost găsit cu cartuşe

  • njwc.info
  • ianuarie 5, 2017
  • 0

Parchetul de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, prin rechizitoriul din data de 04 ianuarie 2017, a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Curta Ionel – cercetat, în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „în data de 22.04.2016, inculpatul Curta Ionel a deţinut fără drept la domiciliul său din comuna Zărand, jud. Arad, un număr de 7 cartuşe calibru 16 mm cu capsele nepercutate şi în stare de funcţionare.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare Judecătoriei Chişineu-Criş.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de codul de procedură penală, având ca scop  crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Lasă un răspuns

http://gefest-sv.kiev.ua

>www.nissan-ask.com.ua
www.nissan-ask.com.ua>www.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua<>www.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua>www.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua>www.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua<>www.nissan-ask.com.ua
www.nissan-ask.com.ua>www.nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua<
раскрутка сайтов одесса