Ultimele zile de reducere la plata impozitului. Cozi la ghişeele din Arad!

Niciun comentariu

Arădenii mai au la dispoziţie doar câteva zile pentru a plăti impozitele şi taxelor locale aferente primului semestru al lui 2017. Data limită fiind 31 martie. Cei care optează să plătească, până la această dată, impozitul pe clădiri pentru întreg anul, vor beneficia de o reducere de 5% din totalul sumei datorate. Luni dimineaţa la ghişee, arădenii aşteptau la rând pentru a plăti şi cel mai probabil cozi vor fi până la sfârşitul lunii martie.

Plata la toate casieriile se poate face şi cu card bancar iar plata online poate fi realizată pe site-ul sau prin platforma ghiseul.ro.

Programul casieriilor de la sediul Direcţiei Venituri pe str. Mucius Scaevola nr.11,  la sediul Primăriei (Bd.Revolutiei nr.75, in incinta palalatului Cenad) sau la sediul din Piata Fortuna este  de luni până joi între orele 8-18 iar vineri între orele 8-16. Serviciul de încasare impozite şi taxe locale este disponibil şi la oficiile poştale.

Taxele şi impozitele locale pentru anul 2017 au fost stabilite de Consiliul Local Municipal prin Hotărârea nr. 470 din 20 decembrie 2016, nivelul acestora fiind neschimbat faţă de anul anterior.

 

 

Category: Arad
Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

www.gepatite.com

reusable ice packs for coolers

https://topobzor.info
Meniu