Traian Băsescu, verdict DUR pentru Guvernul lui Cioloş: Nu cred într-un guvern de tehnocraţi. Nu îşi asumă nimic, mâine îşi iau mapa şi au plecat

  • njwc.info
  • noiembrie 13, 2015
  • 0

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit vineri seara, în cadrul unui interviu acordat postului Romania Tv, despre întâlnirea cu premierul desemnat Dacian Cioloş, dar şi despre şansele unui guvern tehnocrat în România.

Băsescu a explicat că nu a dorit să propună niciun nume din PMP pentru echipa premierului pentru că parlamentarii Mişcării Populare vor fi în opoziţie cu noul Guvern.

„Nu, pentru ca eu am declarat că după instalarea Guvernului noi ne vom situa în opoziţie cu Guvernul Cioloş din motive lesne de înţeles, dacă se menţină politica fiscală a Guvernului Ponta se încalcă tratatul fiscal, noi vrem 300 de deputaţi, alegeri în două tururi, şi pentru că avem proiect de lege pentru legea sănătăţii care nu cred că va fi susţinută de un govern technocrat.

Avem motive să ne batem pe programul nostru. Îi dau zile cât îi dă Dumnezeu. Mi-e foarte greu să spun, depinde de foarte multe lucruri. Ştiu că avem un proeict, legea sănătăţii, legea de organizare a alegerilor şi cea a alegerii primarilor în două tururi care nu sunt priorităţi pentru guvernul Cioloş. Îl votăm la instalare şi apoi vom fi în opoziţie.

 

Sursa: Evenimentul Zilei / Foto: www.obiectiv.info

Lasă un răspuns

японские шторы

iwashka.com.ua

https://220km.net