Timişoara ia faţa Aradului cu vaporaşele folosite pentru transportul public

  • njwc.info
  • februarie 14, 2016
  • 0

În timp ce la Arad, primarul Gheorghe Falcă, aruncă vina în stânga şi-n dreapta pentru nerealizarea unor proiecte privind Mureşul navigabil, în oraşul vecin, Timişoara, autorităţile locale au pus în practică un proiect prin care transportul în comun va fi făcut şi pe apă.

Astfel, timişorenii vor putea în curând să se plimbe cu vaporaşele promise de primărie. Primul dintre cele şapte vaporaşe comandate de Primărie şi care va ajunge la Timişoara a fost deja lansat la apa, pentru primele teste. Acesta are câte trei scaune la babord şi tribord, şi este dotat şi împotriva incendiilor.

O comisie de la Primaria Timişoara şi-a dat deja acceptul pentru primul vaporaş, iar primarul Nicolae Robu ştie şi când va ajunge acesta pe Bega. „În două sau trei săptămâni vom avea primul vaporaş la Timişoara” a declarat primarul Nicolae Robu.

Primul vaporaş care va ajunge pe Bega va fi folosit pentru agrement. Abia dupa aceea, când toate cele şapte vaporase vor sosi la Timişoara, se va introduce transportul public pe apă.

Vaporase-la-apa-Galati-8

Vaporaşele vor fi construite de o firma din Galaţi. Vaporaşele vor fi folosite atât pentru transport, cât şi pentru agrement. Dacă pentru agrement se va plăti un preţ simbolic pe bilet, pentru transportul în comun nu se va plăti nimic timp de cinci ani, aşa cum prevede proiectul.

Sursă FOTO:

Lasă un răspuns

http://steroid-pharm.com

еще по теме biceps-ua.com

www.agroxy.com