Timișorenii iau încă o dată fața Aradului prin modul în care se promovează

  • njwc.info
  • martie 31, 2016
  • 0

Timișorenii știu să se promoveze mult mai bine ca și arădenii. După ce au anunțat că o să aibă transportul în comun și pe apă, acum vin cu alt proiect prin care să promoveze orașul. Mai exact, în cadrul lucrărilor de înfrumuseţare a centrului istoric al Timişoarei, în Piaţa Libertăţii, Piaţa Unirii şi pe strada Eugeniu de Savoya au apărut câteva obiective inedite.

În Piaţa Libertăţii, lângă statuia „La telefon”, a fost montat, pe un suport de piatră, o superbă machetă realizată din bronz.

Este prezentat în miniatruă cartierul Cetate (zona care a intrat practic în reabilitatare), care cuprinde Piaţa Libertăţii, Piaţa Unirii, Piaţa Sf.Gheorghe, Piaţa Ţarcului, Bastionul Terezia, cât şi străzile adiacente devenite şi ele pietonale în cadrul proiectului.

Conform celor de la Primăria Timişoara, în scurt timp, în Piaţa Libertăţii va apărea pe un suport şi textul Proclamaţiei de la Timişoara. De asemenea, în Piaţa Unirii, în faţa Palatului Baroc, a fost montată, astăzi, o machetă care prezintă Cetatea Timişoara.

promovare timisoara 1

Această înfrumusețare a centrului vechi continuă după reabilitarea realizată din fonduri europene. Din fonduri europene sau din bugetul local  s-au făcut și la Arad reabilitări, însă nu s-a scos nimic în evidență pentru promovarea oarșului așa cum o fac vecinii noștri.

Lasă un răspuns

http://agroxy.com

start-sport.com.ua

www.medicaments-24.net/dapoxetine/dapoxetine-30-mg/