Tentativă de viol în judeţul Arad. Agresorul de a fost arestat!

  • njwc.info
  • aprilie 21, 2016
  • 0

Un bărbat a fost arestat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă  de viol şi tâlhărie calificată.

„Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, după ce în prealabil a fost începută urmărirea penală şi a fost pusă în mişcare acţiunea penală, au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş, la data de 20.04.2016, arestarea preventivă a inculpatului  Munteanu Petru, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă  de viol şi tâlhărie calificată”, spun reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu-Criş a dispus emiterea unui mandat de arestare preventiva pe numele inculpatului Munteanu Petru pentru 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a rezultat că, „în  data de 18.04.2016, în jurul orelor 2330, în timp ce se deplasa de la serviciu spre locuinţa ei din loc.Şimand persoana vătămată B.G.I. a fost urmărită de către inculpatul Munteanu Petru care, în apropierea locuinţei acesteia, a încercat (prin constrângere şi prin folosirea unui briceag) să întreţină raport sexual cu victima – raport sexual  rămas în fază tentată datorită opoziţiei persoanei vătămate.  Apoi, prin  întrebuinţarea de violenţe şi de ameninţări cu  un briceag, inculpatul i-a sustras persoanei vătămate un telefon mobil.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”.

 

FOTO: arhivă

Lasă un răspuns

avtopoliv-gazonov.kiev.ua

www.avtomaticheskij-poliv.kiev.ua

Узнать как shopvashtextil.com.ua у нашего менеджера.