Târg de Crăciun, la Molly Malone’s. Banii strânși vor fi donați copiilor cu nevoi speciale

  • njwc.info
  • December 21, 2017
  • 0

Interact Arad Cetate va organiza, vineri, 22 Decembrie 2017, în cadrul localului Molly Malone’s, d epe ștrandul Neptun, începând cu ora 13.00, Târgul de Crăciun.

„Din intenţia de a aduce spiritul Crăciunului atât adulţilor cât şi copiilor am venit cu iniţiativa de a organiza un proiect care promovează sărbătorile de iarnă prin creativitate. Astfel începând cu ora 13.00 până în jurul orei 20.00 se va organiza un târg în care se vor vinde produse. De asemenea va exista un atelier pentru decorarea felicitărilor, destinat copiilor. În cadrul târgului vor cânta live atât trupe locale cât şi grupuri de preşcolari şi elevi vor veni să colinde, având ulterior oportunitatea de a participa la atelierele creative. De asemenea, prin parteneriat cu Animed, vom organiza o serie de adopţii pentru animale de companie. Reprezentanţi ai centrului Animed vor fi prezenţi pentru a explica importanţa unui cămin pentru animale şi se vor putea dona bani şi hrana pentru întreţinerea lor in centru. Târgul va fi urmat de o petrecere, care îl va avea ca invitat pe Rosario Internullo. Cu banii adunaţi la târg şi la petrecere, vom susţine un centru care ajută copiii cu nevoi speciale”, spun organizatorii.

Aceștia își propun ca la prima ediţie să aibă un număr de peste 100 de participanţi și să sprijine cauza caritabilă cu cel puţin 1.000 RON.

De asemenea, își doresc promovarea trupelor locale; găsirea unui cămin iubitor pentru animalele care vor fi propuse spre adopţie; creșterea popularităţii clubului în diferite grupe de vârstă; promovarea ideii de întreajutorare; dezvoltarea creativităţii tinerilor participanţi.

 

Leave a Reply