Strigator la cer. Fata de 16 ani cu 10 avorturi la activ, in vestul tarii!

  • njwc.info
  • octombrie 12, 2017
  • 0

Dezvaluire socanta intr-un spital din vestul tarii. Un medic ginecolog are o pacienta care la numai 16 ani are deja 10 avorturi la activ.

In lipsa unei educatii sanatoase, copila si-a inceput viata sexuala la numai 10 ani.

Doctorul Eugen Munteanu de la Spitalul din Caransebes trage un semnal de alarma si sustine ca Romania are cel mai mare procent de mame cu varsta intre 10 si 17 ani din Uniunea Europeana. Rata mamelor adolescente este mai mare chiar si fata de tari precum Burundi sau Botswana.

In Uniunea Europeana, Romania inregistreaza cel mai mare numar de nasteri cu mame intre 10 şi 17 ani. Eu am avut cazuri de mame foarte tinere si, mai alarmant, fete care vin sa faca un avort, sau chiar mai multe, si ele nu au implinit 15-16 ani. Este strigator la cer sa nu poti sa oferi o consiliere fetelor din mediul defavorizat sau de la sat, sunt fete care nu au copilarie, care ar trebui sa se joace cu papusile. Chiar zilele trecute am asistat la o nastere la o fata de 16 ani, care-si incepuse viata sexuala la 10 ani si care avea deja la activ 10 avorturi… Va dati seama cat e de grava situatia?”, spune pentru medicul ginecolog Eugen Munteanu.

 

Lasă un răspuns

у нас

www.cialis-viagra.com.ua