Statul Islamic amenință cu noi atacuri în Londra, Berlin și Roma (VIDEO)

  • njwc.info
  • aprilie 5, 2016
  • 0

Statul Islamic ameninţă cu noi atacuri în Londra, Berlin sau Roma. Organizaţia teroristă a lansat o nouă înregistrare video de propagandă prin care cere exterimiştilor să omoare necredincioşii oriunde s-ar afla. Daesh avertizează totodată că toate acţiunile de până acum au fost doar un mesaj de atenţionare şi că ce e mai rău urmează să se întâmple.
Noul clip de propagandă al Statului Islamic, intitulat „Luptaţi-vă cu ei: Allah îi va pedepsi prin mâinile voastre” prezintă mai multe imagini cu atentate anterioare de la Paris, Bruxelles sau New York şi violenţe produse de aceştia în lumea arabă. Pe fondul acestor imagini este transmis un mesaj în limba engleză în care necredincioşii sunt avertizaţi că toate acţiunile de până acum au fost doar un mesaj de atenţionare.
Naratorul anunţă că după Paris şi Bruxelles nu există o ţintă sigură, dar este posibil ca aceasta să fie Londra, Berlin sau Roma. Gruparea Statul Islamic a făcut, însă, un apel către toţi extermişti, din orice zonă, să acţioneze şi să se lupte cu necredincioşii în numele lui Allah.
Un expert în jihadism din Franţa a anunţat, totuși, că acesta este un simplu mesaj de propagandă, iar faptul că înregistrările video de acest tip au devenit din ce în ce mai dese, poate indica existenţa unei crize de comunicare în rândul organizaţiei teroriste.

Statul Islamic amenință cu noi atacuri în Londra, Berlin și Roma

 

Sursa:

Lasă un răspuns

http://medicaments-24.com

Был найден мной нужный портал с информацией про https://steroid.in.ua.
apach.com.ua