Soţia atacatorului din Nisa trăia un coșmar

  • njwc.info
  • July 18, 2016
  • 0

Soția atacatorului de la Nisa, eliberată duminică după 48 de ore în arest, a fost victimă a violențelor repetate și hărțuirii din partea soțului său. Ea intentase divorţ şi nu se mai întâlnea cu tatăl copiilor ei decât atunci când acesta voia să-i vadă pe cei 3 copii.

Avocatul femeii, Jean-Yves Garino, susţine că aceasta intenţiona să meargă şi ea pe promenada din Nisa, dar s-a răzgândit în ultimul moment. El nu a precizat însă şi motivele ce au determinat-o să rămână acasă.

 

„Această femeie este devastată de actul comis de soțul său, tată a trei copii. Soțul ei a lovit-o, a fost supusă la violențe fizice și hărțuire. Divorțul este pe rol. El a bătut-o și pe mama clientei mele. Au fost depuse plângeri„, a spus avocatul soţiei teroristului.

Potrivit acestuia, ea nu a fost martoră la eventuala radicalizare a soțului. „Nu mai trăia cu el, se întâlneau doar când venea să își vadă copiii într-un parc„, a continuat avocatul.

Bilanțul de 84 de morți, printre care zece copii și adolescenți, s-ar putea înrăutăți. Din totalul celor 85 de persoane care se aflau duminică sub îngrijiri medicale, 18 erau în stare gravă, printre care un copil.

 

Sursa:

Leave a Reply

http://photolifeway.com