Soluţia Inspectoratului Şcolar pentru elevii Liceului Romano-Catolic din Tg. Mureş. „Este cea mai corectă decizie care s-a putut lua”

  • njwc.info
  • septembrie 9, 2017
  • 0

Cei peste 360 de elevi ai Liceului Teoretic Romano-Catolic Târgu Mureş vor învăţa, începând de luni, în cadrul Liceului „Bolyai Farkas”, părinţii şi profesorii fiind de acord cu această soluţie a ISJ Mureş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful ISJ Mureş, Ioan Macarie, a declarat, vineri, corespondentului că decizia este cea mai corectă care s-a putut lua în cazul elevilor Liceului Teoretic Romano-Catolic.

„Consiliul de Administraţie al ISJ Mureş a luat decizia ca elevii şcolarizaţi în cadrul Liceului Teologic Romano-Catolic Târgu Mureş să fie şcolarizaţi, începând de luni, în formaţiuni de studiu la Liceul Teoretic <<Bolyai Farkas>>. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cadrul personalului didactic şi nedidactic. Vor învăţa în aceeaşi clădire în care au învăţat şi până acum, doar că vor aparţine de Liceul <<Bolyai Farkas>>. Este cea mai corectă decizie care s-a putut lua. Părinţii şi profesorii au fost de acord cu această soluţie”, a spus Macarie.

2.500 de oameni au ieşit în stradă, în urmă cu câteva zile, fiind nemulţumiţi de situaţia juridică a unităţii de învăţământ. Instanţa a decis în luna iunie că acesta nu funcţiona legal, deoarece nu avea avizele ministerului Educaţiei.

Lasă un răspuns

https://service01.com.ua

https://yarema.ua

http://danabol-in.com