Situație detensionată în curtea „Bătrânei Doamne” prin achitarea unuia dintre salariile restante

  • njwc.info
  • iunie 27, 2016
  • 0

Discuția de Hotelul Subcetate dintre conducerea clului UTA și vestiar s-a concretizat și cu împărțirea câtorva plicuri. În ele, antrenorii și jucătorii au găsit contravaloarea unui salar, cel pe luna martie. Totodată, Alexandru Meszar le-a promis utiștilor că până la plecarea în cantonamentul din Austria, se vor lua și retribuțiile pe luna aprilie, în timp ce primele restante ar trebuie să intre în buzunarele „alb-roșiilor” până la prima etapă a noului campionat.

Aflând toate astea chiar din gura celui care conduce destinele clubului, jucătorii s-au mai liniștit și-și vor relua normal pregătirea începând de mâine dimineață. Curtuiuș și Copil au primit oferte de reînnoire a înțelegerilor și, în principiu, ambii vor rămâne la UTA după parafarea lor.

Tot pe această temă se vor purta discuții concrete și cu antrenorii Roland Nagy, Cristi Todea și Dan Țapoș spre finalul săptămânii. Acestea nu vor fi tocmai o formalitate mai ales după ce „principalul” Nagy a anunțat că schimbă puțin foaia.„O să-mi fac auzită vocea puțin mai mult decât în stagiunea trecută. Chiar dacă am mai avut nemulțumiri sau opinii diferite acestea au rămas mereu în vestiar, acum aș vrea să clarificăm totul din start împreună cu conducerea clubului. Chiar dacă, probabil, nu se vor găsi 22 de echipe să formeze Liga a 2-a la câte probleme sunt peste tot în țară, cu siguranță va fi un campionat mult mai puternic decât precedentul. Deplasările sunt lungi, adversarii care-și doresc ceva vor fi puternici și, teoretic, și noi ar trebui să rămânem acolo sus. UTA impune și chiar dacă sezonul trecut a fost unul de excepție, iar dacă nu exista acel al doilea baraj pe care nu îl înțeleg nici acum, eram în Liga 1. Nu mi se pare normal să pui față în față o formație de eșalon secund cu una din prima ligă, cu un alt buget și configurație a lotului, dar nu mai putem face nimic acum”, a menționat Roli Nagy.

Lasă un răspuns

そこ

http://designedby3d.com

designedby3d.com