Sfidare, nesimţire sau pur şi simplu teamă? Falcă abuzează de funcţie şi le interzice contracandidaţilor săi intrarea pe stadion, la meciul UTA-ei (foto, video)

Niciun comentariu

Incident care îl făcea şi pe cel mai mare tiran al timpurilor moderne să pălească de invidie, s-a petrecut în această amiază la intrarea pe stadionul UTA-ei. Gest fără precedent în istoria democratică a României postdecembriste, şi cu atât mai josnic pentru un oraş civilizat, educat şi cu bun simţ precum Aradul.

Unul dintre candidaţii la fotoliul de primar al Aradului, şi în consecinţă contracandidat al lui Falcă, Samuel Caba, s-a prezentat la intrarea pe stadionul UTA-ei, echipa fanion a Aradului şi a arădenilor, dorind să participe la un meci pe care echipa sa favorită îl disputa în campionat. Caba era însoţit de şapte persoane, printre care şi câţiva copii. Toţi cei şapte aveau bilete cumpărate, iar stadionul era departe de a fi plin.

caba bilete „Înaintea noastră, la intrarea pe stadion, a intrat Gheorghe Falcă, însoţit de vreo câteva persoane. Evident că au intrat nestingheriţi pe stadion, fără ca absolut nimeni să îi întrebe de bilete. Tot atunci, observând că ne aflăm în spatele său şi că urmează să intrăm şi noi la meci, l-a tras deoparte pe unul dintre jandarmii care erau la intrare şi i-a spus ceva. Când a ajuns rândul nostru, jandarmul cu pricina ne-a spus că nu putem intra pe stadion. I-am prezentat biletele şi i-am spus că avem tot dreptul să intrăm şi noi. Ne-a răspuns că nu îl interesează şi că organizatorii au dat ordin că nu se mai poate intra, că nu ar mai fi locuri. Cu ochiul liber se putea însă vedea că stadionul era departe de a fi plin. În continuare încerca să ne convingă că acesta este ordinul de la organizatori. Scârbiţi de ceea ce ni se poate întâmpla într-un oraş civilizat, am plecat fără să mai cerem banii înapoi pe bilete“, a spus Samuel Caba.

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://progressive.ua

https://xn----7sbajornvhu8c.com.ua

3kovra.com.ua
Meniu