Sesiune de testare IQ la Arad. Vezi unde are loc şi cât costă!

  • njwc.info
  • martie 27, 2017
  • 0

Mensa România își consolidează filiala regională din Vestul țării prin organizarea unei noi sesiuni de testare IQ la Arad, în data de 01 aprilie 2017, începând cu orele 10:00. Sesiunea este găzduită de Școala Gimnazială „Aurel Vlaicu”, str. Fulgerului, nr. 2-4, Arad.

Va fi administrată de un proctor acreditat Mensa, iar candidații vor folosi caiete de testare standardizate, elaborate de psihologii Mensa. Rezultatele testării sunt recunoscute la nivel internațional. Testele sunt calibrate să determine coeficientul de inteligență matematică și rațională și constă în 45 de întrebări, la care candidatul trebuie să răspundă în 20 de minute. Întrebările sunt de tip „culture fair”, bazate exclusiv pe imagini și diagrame. Testarea pentru candidații cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani se face diferențiat (25 de întrebări, 15 minute).

Înscrierile se fac online pe https://mensa-romania.ro/testare-in-arad-1-aprilie-2017/. Data limită este 30 martie 2017, ora 23:59.

Toți candidații care obțin un rezultat ce îi plaseaza între primii 2% cei mai inteligenți oameni vor fi invitați să se alăture celor peste 700 de membri activi ai Mensa România.

Filiala de vest a Mensa România îi grupează pe membrii din județele Arad, Timiș, Caraș Severin, Mehedinți, Gorj și Hunedoara.

Mensa – The High IQ Society, fondată la Oxford în 1946, este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statutul de Full National Mensa. Detalii despre organizație, pe www.mensa-romania.ro.

Mensa Romania

Testarile Mensa Romania. Singurul criteriu de admitere în Mensa este obţinerea unui scor care va plasează în procentul de 2% al populaţiei.

 

Lasă un răspuns

http://220km.net

читать дальше best-cooler.reviews