Serialul Familia Simpson a prezis viitorul mai bine ca orice clarvăzător? Posibila președinție a lui Trump sau teoria bosonului Higgs, câteva dintre cele apărute în episoadele din anii 2000

  • njwc.info
  • ianuarie 5, 2016
  • 0

Cunoscutul serial american Familia Simpson e posibil să fi prezis viitorul încă din anii 1998. Asta zic internauții, după ce au comparat mai multe episoade ale cunoscutului serial american, cu lucruri care se întâmplă în prezent sau sunt foarte posibile să se întâmple în viitorul apropiat. În mai multe episoade din anii ’90 ale acestuia, apar lucruri sau persoane care au legătură mai mult cu prezentul: ascensiunea lui Donald Trump la Casa Albă, teoria bossonului Higgs, denumită și particula lui Dumnezeu, sau un steag asemănător cu cel apărut după Primăvara Arabă, din 2010.

Serialul animat prezintă într-un episod din anul 2000 momentul în care Bart Simson călătorește în viitor, în anul 2030. Acesta îl găsește pe Donald Trump când era la finalul mandatului de președinție al Statelor Unite ale Americii.

Momentul pare foarte real în zilele noastre, acum când Trump are din ce în ce mai multe șanse să devină președinte, la alegerile din 2016.

Aceasta nu este singura din predicțiile făcute de către creatorii animației.

Una dintre cele mai fabuloase este momentul în care Bart Simpson scrie pe o tablă o formulă matematică. La prima vedere, aceasta pare fi o succesiune de cifre și semne matematice. Dar nu este chiar așa. Cercetătorii care au scris formula bosonului Gibbs, denumită și „Particula lui Dumnezeu” au găsit-o asemănătoare cu cea scrisă de personajul de desene animate, într-un episod din anul 1998. Chiar dacă formula și particula respectică au fost găsite în 2012, prin acceleratorul de particule de la Geneva.

De asemenea în alt episod al serialului, din anul 2001, într-un episod în care acțiunea se desfășoară într-o țară din Orientul Mijlociu, pe o mașină de teren apare un steag asemănător cu steagul rebelilor din Siria. Curiozitatea internauților a apărut în momentul în care au descoperit faptul că steagul rebelilor a fost pus oficial după ce a avut loc Prămăvara Arabă, în anul 2010.

Sursa: 

Lasă un răspuns

babyforyou.org