Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al CJA: „Prefectura nu a transmis documentaţia totală şi necesară despăgubirilor în urma inundaţiilor din primăvară”

Niciun comentariu

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a fost prezent la o teleconferinţă cu vicepremierul Vasile Dîncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, moment în care s-a transmis că în ședinţa de Guvern, ce va avea loc săptămâna viitoare, Aradul nu va primi finanțare pentru efectuarea unor lucrări de refacere a insfrastructurii locale afectate de precipitațiile din acest sezon. Pagubele sunt estimate după evaluările făcute de autoritățile administrației publice locale, inspectoratele pentru situații de urgență și de către Prefectură. „Mă indignează că Prefectura nu a transmis documentaţia totală şi necesară despăgubirilor în urma inundaţiilor din primăvară. Vorbim de sume importante de refacere a infrastructurii locale afectate de inundaţii. Din cauza Prefecturii, oamenii riscă să nu fie despăgubiţi. Solicit prefectului să urgenteze documentaţiile pentru obținerea banilor necesari în vederea recuperării pagubelor produse” a spus Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad. Sumele se alocă din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului, către bugetele locale.

„Le solicit tuturor administraţiilor locale să nu-i abandoneze pe păgubiţi!”, a mai spus Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

 

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

http://np.com.ua

https://avtopoliv-gazonov.kiev.ua

www.agroxy.com
Meniu