Senatorul Igaş afirmă că apele în PNL Arad sunt tulburi

  • njwc.info
  • octombrie 22, 2016
  • 0

Senatorul Constantin Traian Igaș le-a transmis un mesaj susținătorilor săi după ce PNL Arad a decis să nu îl pună pe lista pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Sunt un om echilibrat şi înţeleg să mă opresc aici, mulţumindu-vă celor de bună credinţă!

Sunt onorat că am reprezentat Aradul la nivel naţional timp de 12 ani şi îmi place să cred că am făcut-o cu folos şi onestitate! Am parcurs multe etape în politică din 2000 până astăzi, trecând prin funcții alese de consilier local, consilier județean, deputat, senator ales uninominal în două mandate, culminând cu funcția de ministru de interne! Le mulţumesc celor care mi-au acordat încrederea, m-au creditat cu suficientă motivaţie şi omenie pentru a reprezenta Aradul cu folos şi bună-credinţă! Le mulţumesc celor cu care am lucrat în echipă, celor cu care am colaborat pe parcursul anilor, colegilor, prietenilor, care mi-au rămas alături, şi celor pe care i-am cunoscut în această perioadă!

Sunt onorat de faptul ca mulți colegi, membri PNL, mi-au cerut pe parcursul acestui an să îmi continui activitatea la nivel central şi să îi reprezint cu demnitate aşa cum am făcut-o până acum! Le mulţumesc pentru încredere şi susținere şi sunt convins că experiența mea politică, dar şi de viaţă, putea aduce un de valoare în cadrul echipei PNL!

Din păcate, în interiorul filialei se regăsesc unele frustrări, reduse, ce e drept, dar suficient să mă facă să înțeleg că nu este bine să tulbur apele mai mult decât sunt ele acum! Am simțit că astăzi nu sunt doriți oameni cu personalitate, care au lăsat ceva în urma lor dar care nu pot fi controlați din telecomandă! Nu comentez astăzi viziunea unicului conducător liberal de la Arad dar aștept cu interes profețiile făcute în faţa colegilor de partid!”.

Sunt un om echilibrat şi stăpân pe mine şi înțeleg să mă opresc aici. Înțeleg ca un adevărat liberal să mă retrag în mediul economic, cel în care activez de aproape trei decenii şi în care am multe proiecte de dezvoltat în viitor!

Le mulţumesc celor care au avut încredere în potențialul meu uman în toți acești ani şi îmi place să cred că dezamăgirile nu au fost prea mari”.

Lasă un răspuns

https://renesans-centr.kiev.ua

https://topobzor.info

http://np.com.ua