Seminar pe tema consultanţei fiscale la Camera de Comerţ

  • njwc.info
  • mai 16, 2016
  • 0

Seminarul “Preţurile de transfer – de la opţional la obligatoriu” organizat de firma TAXWISE în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad şi cu CECCAR filiala Arad a avut loc vineri la CCIA Arad.

TaxWise este o societate formată din specialişti cu experienţă în Big4, care oferă servicii profesionale de consultanţă fiscală, adaptate fiecărui client şi în pas cu practica fiscală locală şi internaţională.

În cadrul evenimentului au fost dezbătute aspecte precum: preţurile de transfer, determinarea ajustărilor în sfera acestora, modificări legislative recente, conţinutul dosarului, desfăşurarea controlului fiscal, prezentarea riscurilor la care sunt expuse societăţile care desfăşoară tranzacţii cu părţile afiliate, studii de caz, iar la final sesiune de întrebări şi răspunsuri.

Seminarul a fost prezentat de către specialişti în sfera preţurilor de transfer: Iulia Butnaru şi Lavinia Bartoş.

“Ne bucură faptul că acţiunile Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad stimulează permanent activităţile de business şi susţin mediul de afaceri prin organizarea unor astfel de evenimente de referinţă pentru judeţul Arad”, a declarat Gheorghe SECULICI, Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Lasă un răspuns

https://winnerlex.com.ua

best-cooler.reviews/icemule-coolers-best-coolers-for-best-trips/

Levitra 20 mg en ligne