Selecționerul Fernando Santos ar fi mulțumit dacă Portugalia „ar câștiga fără să merite”

Niciun comentariu

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, consideră că selecționata Franței este favorită în finala EURO 2016, care se va disputa în această seară (ora 22, în direct pe PRO TV și Dolce Sport1), însă a precizat că „Portugalia trebuie să câștige” și ar fi mulțumit dacă ar reuși acest lucru chiar și „fără să merite”.

„Dacă Portugalia va câștiga fără să merite, mă voi întoarce acasă foarte mulțumit”, a spus zâmbind, Santos în cursul unei conferințe de presă care a avut loc sâmbătă la Stade de France, respingând totodată criticile la adresa jocului echipei sale. „Tot aud că Portugalia nu joacă bine și nu ar trebui să fie în finală. Însă este o diferență între ceea ce gândesc unii oameni și situația reală. Portugalia este în finală, iar aceasta este finala EURO”, a adăugat el.

„Franța joacă la ea acasă și este normal să fie favorită, însă Portugalia trebuie să câștige Am spus mereu că Portugalia este candidată la titlu, dar după părerea mea au fost trei favorite: campioana Europei (Spania), campioana lumii (Germania) și Franța, care joacă pe teren propriu”, a mai declarat Santos.

Chestionat în legătură cu ghinionul pe care Portugalia îl are în meciurile cu Franța, care i-a învins de fiecare dată pe lusitani în competițiile oficiale, selecționerul portughez a răspuns impasibil: „Nu a existat niciodată o întâlnire Portugalia-Franța într-o finală, deci acesta nu se aplică de această dată”. 

„Franța are o echipă fantastică, joacă bine. Din punctul meu de vedere, Franța ese favorită deoarece joacă acasă, ceea ce constituie un mare avantaj. Însă nimeni nu ne-a învins încă la acest turneu și va fi un meci complicat pentru ambele echipe”, a declarat și Cristiano Ronaldo pentru site-ul UEFA.

Atacantul Portugaliei și al echipei spaniole Real Madrid a recunoscut că ar fi o performanță extraordinară să câștige un titlu cu naționala țării sale.

„Ar fi extraordinar să câștig un titlu cu echipa națională. Cred că este posibil, la fel și coechipierii mei, ca și întreaga țară și toți portughezii de aici, din Franța. Trebuie să fim pozitivi deoarece eu cred că duminică va fi prima oară când Portugalia va câștiga un trofeu important”, a adăugat căpitanul lusitan.

Portugalia va înfrunta Franța duminică, pe Stade de France, cu dorința de a cuceri primul său titlu european, după ce a pierdut finala ediției 2004, pe teren propriu, în fața naționalei Greciei.

Formație probabilă: Rui Patrício – Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro – William Carvalho, Adrien, João Mário, Renato Sanches – Nani, Ronaldo

Category: njwc.info
Tags:

Lasă un răspuns

ford kuga

www.photolifeway.com

www.best-cooler.reviews
Meniu