Se sfidează legile fizicii clasice în Arad! În curând, ședințele Consiliului Județean se vor termina înainte de a începe

  • njwc.info
  • ianuarie 9, 2016
  • 0

Dacă o ședință de Consiliul Județean la Arad a început la ora 13.00, iar tu ai ajuns la 13.03, înseamnă că s-a terminat demult… de 2 minute!

Indiferent despre ce e vorba în ședința respectivă, indiferent cât de ordinară sau de extraordinară ar fi ea, o ședință în Consiliul Județean Arad a ajuns să sfideze legile fizicii: de când începe să se citească ordinea de zi și până se votează proiectele, trecând prin (sanchi) dezbateri, ridicări de mâini, numărarea acelor mâini, împachetat înapoi dosarul, deschis-închis microfonul durează mai puțin decât lectura prorpriu-zisă a textului, la viteza ălora care citesc textul cu „adresează-te medicului sau farmacistului” în spoturile publicitare. Incredibilă eficiență temporală pentru niște muritori de rând care mai sunt și ardeleni pe deasupra… așa-i?

Un minut a durat, deci, și ultima dintre „extraordinare”. Asta… cu teme… n-ai zice chiar comode, ușoare și de necomentat pe ele:

Citește știrea în continuare aici:

Lasă un răspuns

www.photolifeway.com

http://www.best-cooler.reviews