Se anunţă noi proteste: Minerii anunţă că intră în grevă generală

  • njwc.info
  • ianuarie 11, 2016
  • 0

Se anunţă noi proteste. Minerii din Valea Jiului anunţă că intră în grevă generală. Liderii sindicatului „Muntele” au anunţat că începând de luni, minerii de la cele patru mine de huilă, din cadrul Complexului Energetic Hunedoara, vor fi consultaţi cu privire la declanşarea grevei generale. Sindicaliştii nu sunt de acord cu numirea administratorului judiciar provizoriu al CEH.

Reprezentanţii angajaţilor din cadrul Complexului Energetic Hunedoara au anunţat că pregătesc acţiuni ample de protest. De luni, sindicaliştii vor strânge semnături de la mineri pentru declanşarea grevei generale în minele din Valea Jiului, aflate în subordinea Complexului Energetic Hunedoara. Acţiunile de protest au loc în contextul situaţiei dificile a Complexului Energetic Hunedoara şi a deciziei Tribunalului Hunedoara prin care a fost desemnat administratorul judiciar provizoriu, GMC Craiova, care va manageria Complexului Energetic Hunedoara (CEH), intrat în insolvenţă.

„Greva generală are nevoie de anumite condiţii pentru a putea să se desfăşoare în cadru legal. Începând de luni, de la schimbul 2, salariaţi îşi vor putea exprima acordul pentru o astfel de acţiune, respectiv greva generală. Noi, liderii de sindicat, vom găsi cadrul legal în care greva sa poată fi organizată”, a precizat Petre Nica, liderul Sindicatului Muntele, din cadrul CEH. Conducerea Sindicatului Muntele contestă experienţa casei de insolvenţă GMC Craiova şi susţine aceasta nu ar putea să gestioneze problemele cu care se confruntă CEH, spun cei de la .

Sursa:

Lasă un răspuns

既婚者 略奪愛

http://sweet-smoke.com.ua

У нашей фирмы авторитетный интернет-сайт про направление https://steroid-pharm.com.