Şase ani de la moartea lui Filaret Moţco. Sora lui din Arad a anunţat că mâine va avea loc comemorarea

  • njwc.info
  • martie 31, 2017
  • 0

Şase ani de la moartea fostului diplomat ONU Filaret Moţco. Comemorarea va avea loc mâine la Izvoarele Sucevei

Sora lui Filaret Moţco, care trăieşte în Arad, a plecat, astăzi, în localitatea natală, Izvoarele Sucevei, pentru a organiza împreună cu familia parastasul acestuia la cei şase ani de când a fost ucis.

Au trecut şase ani de când fostul diplomat ONU, Filaret Moţco, şi-a pierdut viaţa în timpul manifestaţiilor din Mazar-i-Sharif împotriva incendierii unui exemplar din Coran de către un pastor.

Expertul politic Filaret Moţco, avea 43 de ani. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, Filaret Moţco ocupa la momentul atacului poziţia de locţiitor al şefului biroului regional al UNAMA de la Mazar-i-Sharif şi era expertul politic cu rangul cel mai înalt din cadrul biroului. „Mâine se împlinesc şase ani de când Filaret nu mai este printre noi. Îl vom comemora cum se cuvine şi îi vom face parastas”, spune sora lui Filaret, Rodica Moţco.

Filaret Moţco a avut o carieră impresionantă în organizaţii prestigioase, precum ONU şi OSCE. Era expert politic în cadrul misiunii ONU din Mazar-i-Sharif. Filaret Moţco s-a născut în Câmpulung Moldovenesc şi a crescut în comuna suceveană Izvoarele Sucevei.

Lasă un răspuns

>https://nissan-ask.com.ua
nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<>https://nissan-ask.com.uanissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.uanissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<>https://nissan-ask.com.ua
nissan-ask.com.ua>https://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua<
монтаж автополива

>nissan-ask.com.ua
http://nissan-ask.com.ua>nissan-ask.com.uanissan-ask.com.ua<>nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua>nissan-ask.com.uanissan-ask.com.uanissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua>nissan-ask.com.uanissan-ask.com.ua<>nissan-ask.com.ua
http://nissan-ask.com.ua>nissan-ask.com.uanissan-ask.com.ua<