Sărbătoarea Codrenilor este marcată la Chisindia de aproape patru decenii

  • njwc.info
  • august 2, 2016
  • 0

Sărbătoarea Codrenilor s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute pe Valea Hurezului, în comuna arădeană Chisindia. Evenimentele au fost împărţite în două zile, în care localnicii au avut

Sărbătoarea Codrenilor a ajuns la ediţia cu numărul 38, fiind una dintre cele mai vechi serbări câmpeneşti din judeţul Arad. Ziua de sâmbătă a fost dedicată tineretului, care a petrecut până târziu în noapte. Ziua de duminică a fost dedicată muzicii populare.

Pe scena amenajată pe Valea Hurezului au urcat: ansamblurile „Pădureanca”, „Druscelele”, „Armonia Mureşană”, „Sânzienele” şi orchestrei „Mărunţelul”. Un moment special a fost susţinut de orchestra „Rapsozii Zărandului” condusă de maestrul Petrică Paşca.

Din program nu au lipsit nici cântecele populare interpretate de Cornelia Căpraru Roman, Malvina Nagy, Tiberiu Crişan, Elena Voichiţa Suba, Cosmina Brădean, Maria Raşca, Roxana Suciu, Mădălina Păcurar, Liliana Păiuşan, Boriţa Mercea, Cătălina Farcaş.
Invitaţi speciali la „Sărbătoarea Codrenilor” au fost Aurel Vlaicu Turcaş, Monica Blaga şi fanfara condusă de Ioan Miculiţ.

Primarul comunei Chisindia, Ionel Paşca, s-a arătat încântat de faptul că a reuşit să organizeze şi în acest an evenimentul. A fost sprijinit de Centrul Cultural Judeţean Arad şi de administraţia locală.

IMG_0272 IMG_0280 IMG_0269

Lasă un răspuns

www.artma.net.ua

www.etalon.com.ua

teens sex torrent