Samsung face o mutare care ar putea afecta lansarea iPhone 5SE şi iPhone 7

  • njwc.info
  • martie 7, 2016
  • 0

Samsung dublează producţia de display-ul flexibile OLED înainte de lansare noilor iPhone-uri, anunţă Noobz.ro.

Au existat zvonuri la începutul anului potrivit cărora, Samsung va produce display-uri flexibile OLED pentru iPhone 7 şi are de gând să investească 7,5 miliarde de dolari în extinderea capacităţilor de producţie.

Deocamdată, nu există informaţii oficiale care să demonstreze că un astfel de contract a fost cu adevărat semnat, dar cea mai nouă ştire ne arată că Samsung tocmai şi-a asigurat facilităţile de producţie a display-urilor flexibile OLED în Coreea de Sud.

Această mutare poziţionează Samsung pe primul loc în topul producătorilor de display-uri flexibile OLED şi reprezintă a doua cea mai mare investiţie realizată de Samsung în ceea ce priveşte facilizarea producţiei suplimentarea de display-uri flexibile OLED.

Deşi este cam târziu să mai spunem că iPhone 7 ar putea veni cu un display curbat, surse din industrie sugerează că Samsung extinde potenţialul de producţie acum pentru a face faţă cererii iPhone 8. Samsung a at 10 producători de display-uri OLED în zona unde îşi desfăşoară producţia, în Tengjeong, Provincia de Sud Chungcheong, pentru a câştiga facilităţi de producţie în valoare de 325,73 milioane de dolari.

Sursa:  /

 

Lasă un răspuns