Remus Truică este audiat la DNA. MAGISTRAŢII de la ÎNALTA CURTE proununţă DECIZIA definitivă în privinţa CERERII de arestare pentru Truică, Mihăiță Roșu, Lucian Mateescu, Marius Marcovici și Dan Andronic. Prima instanţă A RESPINS cererea DNA

  • njwc.info
  • decembrie 21, 2015
  • 0

Remus Truică a ajuns la sediul DNA București unde este audiat în dosarul retrocedărilor ilegale. Truică cere control judiciar, iar DNA solicită arestarea preventivă.

Procurorii DNA au efectuat miercuri dimineaţă percheziţii acasă la omul de afaceri, Remus Truică, în urma cărora omul de afaceri a fost reţinut. Truică este viizat într-un nou dosar de corupţie, legat de retrocedări frauduloase.i Truică mai are probleme cu legea din cauza creditelor frauduloase luate de la BRD. În dosarul creditelor BRD, Truică este acuzat de infracţiuni grave cum este spălarea de bani.


Omul de afaceri Remus Truică şi Prinţul Paul află astăzi dacă-şi vor petrece sau nu Crăciunul acasă. În acelaşi dosar urmează ca instanţa să se mai pronunţe şi cu privire la Mihăiță Roșu, Lucian Mateescu, Marius Marcovici și Dan Andronic, alţi suspecţi pentru care procurorul DNA cere arestarea preventivă.

 

Sursa:

Lasă un răspuns

www.best-products.reviews

https://best-mining.com.ua

www.best-mining.com.ua