Remus Guțu: „Falcă mi-a spus că o să iau bani de campanie de la Bănăţean”

  • njwc.info
  • februarie 15, 2016
  • 1

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Remus Guțu, a dezvăluit faptul că primarul Gheorghe Falcă l-a îndrumat cum să voteze într-o anumită ședință de Consiliu Județean, iar în schimb ar fi urmat să primească bani de campanie electorală. Concret, este vorba despre ședința din luna decembrie a anului trecut în care se vota schimbarea sistemului de administrare din unitar în dualist, practic schimbarea conduceriii de la Compania de Apă Arad. „În ziua sedinței de la CJA am fost sunat de Gheorghe Falcă, iar pe un ton  imperativ mi s-a spus să merg să mă întâlnesc cu el la sediul partidului. Acolo Falcă mi-a spus să votez împotriva propunerii lui Adrian Țolea, întru-cât aș avea nevoie d e bani mulți pentru campania electorală. L-am întrebat pe Gheorghe Falcă despre ce bani e vorba și mi-a spus că îi va da Bănățean”, a declarat Remus Guțu.

Președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, susține și el că în ziua votării proiectului, consilierii județeani au fost chemați la partid.

„Am spus și atunci că mai mulți conilieri județeni PNL au fost chhemați la partid cu jumatate de oră înainte de  votarea proiectului. Cu toate acestea eu atunci mi-am exprimat încrederea că ei vor vota până la urmă proiectul cu responsabilitate. că se gândesc la arădeni și nu vor asculta ce li s-a spus la partid”, spune Adrian Țolea.

njwc.ro a relatat despre presiunile făcute de către Gheorghe Falcă cu privire la interesele lui din cadrul Companiei de Apă, lucru pe care il confirma acum vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Remus Guțu.

Sperăm ca după aceste dezvăluri DNA să se sesize și să ia măsurile care se impun.

One thought on “Remus Guțu: „Falcă mi-a spus că o să iau bani de campanie de la Bănăţean”

  1. Acest”măndru romăn” dacă-i ”romăn verde”cum se crede de ce nu a făcut un aranjament cu dna pentru a-l dovedi pe Falcă.
    Cam tărziu vine această ”dezvăluire”,să nu fie cumva o învăluire.

Lasă un răspuns

фотобанк

вода в бутылях киев

Этот важный веб портал на тематику https://salon-svadebny.com.ua.