Recomandări rutiere pentru trafic rutier sigur, în condiții de vreme nefavorabilă

  • njwc.info
  • iunie 14, 2016
  • 0

Vremea nefavorabile de zilele trecute a adus în judeţul Arad mai multe accidente rutiere. Pentru a evita astfel de incidente reprezentanţii Poliţiei au trimis câteva recomandări.

În condiții de vreme nefavorabilă, politiștii rutieri recomandă conducătorilor auto:

      să se asigure că luminile autovehiculului sunt în stare de funcționare și că acestea nu sunt acoperite de praf sau noroi; lămpile și numărul de inmatriculare trebuie curățate frecvent când plouă sau când carosabilul este umed;

      să verifice buna funcționare a ștergătoarelor de parbriz;

      să verifice rezervorul cu lichid pentru curățarea parbrizului;

      să păstreze o distanța suficientă față de autovehiculul din față, astfel încât să poată opri in condiții de siguranță, în situația în care acesta încetinește sau oprește brusc;

      în situația în care drumul pe care circulați are porțiuni acoperite cu apa, vă recomandăm să nu vă angajați în traversarea acestora fără o temeinică asigurare.

Pietonilor le este adus la cunoștință că traversarea străzii trebuie să se facă numai prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri ca intenția lor de a traversa a fost observată de conducătorii auto!

 

Lasă un răspuns

ソース

http://cialis-viagra.com.ua

www.best-cooler.reviews