Raliul Aradului KIA Aduce 48 De Echipaje La Startul Etapei (VIDEO)

  • njwc.info
  • mai 30, 2017
  • 0

Etapa a treia a Campionatului National de Raliuri va avea loc la Arad, in perioada 02-03 iunie 2017. Raliul Aradului reprezinta a doua etapa a Balkan Rally Trophy, campionat din cadrul Trofeului European de Raliuri FIA. Concurenti din Romania, Bulgaria, Turcia si Serbia sunt asteptati sa ia startul pe cele noua probe speciale. Promotorul acestei competitii este Mihai Leu, multiplu campion national si campion mondial la box in 1997 si campion national de raliu in 2003.

Raliul Aradului are o valoare importanta pentru motorsport, intrucat reprezinta o etapa comuna a Trofeului European de Raliuri (FIA – ERT), Campionatul National de Raliuri Dunlop, Campionatul National de Rally 2 si Campionatul National de Raliuri Istorice. Startul festiv va avea loc joi 01 iunie in fata Primariei Arad, incepand cu ora 20:00, urmand ca vineri concurentii sa ia startul pe probele speciale. Festivitatea de premiere va avea loc la finalul competitiei Sambata, 03 iunie, pe podiumul amplasat in fata Primariei Arad.

Raliul Aradului KIA aduce 48 de echipaje la startul acestei etape.

Prezentarea echipajelor se va face ca de obicei joi la ora 20 in fata primariei. Organizatorii invita parintii cu copii pentru o sesiune foto cu  cu participantii la raliu.

In Campionatul National de Raliuri Dunlop se regasesc 35 de echipaje inscrise la etapa a III-a din acest sezon. 9 echipaje se vor duela pe probele speciale din jurul Aradului in Campionatul National de Raliuri 2 ( Rally 2 ), pe cand in clasamentul CNRI se regaseste doar un singur echipaj inscris.

Vezi aici lista cu competitorii – http://raliularadului.ro/wp-content/uploads/2017/05/AR-Entry-List-V2-1

Lasă un răspuns

https://nissan-ask.com.ua/

engi.kiev.ua

В интеренете нашел классный web-сайт про направление купити аккумулятор https://avtokum.com/category/avto-akkumuljatory/