PSD convoaca parlamentul duminica pentru a discuta motiunea de cenzura

  • njwc.info
  • iunie 16, 2017
  • 0

Vineri seara senatorul Mihai Fifor a anuntat ca Parlamentul va fi convocat duminica intr-o sedinta extraordinara in care se va discuta motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu…

Senatorul Mihai Fifor i-a mai acuzat pe Grindeanu si Ponta de preluare prin forta a puterii guvernamentale.

Urmărind cu mare atenție ce se întâmplă și modul în care se derulează aceste evenimente, am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică. Duminică, începând cu ora 16,30, în plenul Parlamentului se va citi moțiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15,00 vor avea loc ședințele grupurilor parlamentare social-democrate și ALDE, de la 16,00 va avea loc ședința Birourilor permanente reunite, iar de la 16,30 ședința de plen reunit în care va fi citită moțiunea de cenzură”, a precizat Mihai Fifor la sediul central al PSD.

„Și considerăm că este normal ca Parlamentul României să reacționeze și să putem să repunem în ordinea normală a lucrurilor ceea ce se întâmplă în momentul de față. Este un mod ilegal și neconstituțional prin care doi foști membri de partid încearcă să acapareze puterea guvernamentală în România Or noi, PSD și partenerii de la ALDE, nu putem asista la acest lucru. Prin urmare, dorim că citim moțiunea de cenzură duminică, pentru ca în termenul cel mai scurt România să redevină o țară în care se guvernează legitim, în care guvernul este un guvern legitim desemnat prin Parlamentul României”, a spus Mihai Fifor.

Lasă un răspuns

別れさせ屋 島根

https://danabol-in.com