Prinşi de jandarmi în timp ce vindeau ţigări netimbrate

  • njwc.info
  • April 6, 2016
  • 0

Jandarmi din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale din Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad au desfășurat o acțiune de combatere a faptelor de comerț ilicit.

Pe timpul acțiunii, ce a avut loc în piețe din municipiul Arad, jandarmii au depistat două persoane care ofereau trecătorilor, spre comercializare, pachete cu țigări.

Persoanele a fost identificate iar la controlul efectuat, asupra acestora au fost găsite 82 pachete cu țigări, netimbrate sau timbrate necorespunzător, de diferite mărci.

Jandarmii au luat măsura ridicării în vederea confiscării întregii cantități cu țigări și au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că sunt asimilate infracțiunii de contrabandă colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform prevederilor Codului Vamal al României.

Leave a Reply