Prins la volan de poliţiştii arădeni cu viteză şi permisul suspendat

  • njwc.info
  • martie 14, 2017
  • 0

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus, prin rechizitoriul din data de 09 martie 2017 trimiterea în judecată a inculpatului Radu Constantin  pentru conducere a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce prev. de art. 335 al.2 C.pen.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „în data de 22.07.2016, în jurul orei 1020, inculpatul a condus autoturismul marca Renault cu numărul de înmatriculare (Cehia), pe DN 7,  în localitatea Conop, jud. Arad, din direcţia Arad spre Deva. Acesta a fost oprit de organele de poliţie pentru depăşirea limitei de viteză.

Ca urmare a verificărilor efectuate de organele de poliţie s-a constat că inculpatul avea dreptul de conducere suspendat.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare la Judecătoria Lipova.

Facem precizarea că trimiterea în judecată este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă  principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

FOTO: arhivă

Lasă un răspuns

https://yarema.ua

velomarket.org.ua