Principalul suspect in cazul crimei din Oradea a trecut prin Arad si a fost retinut in Timisoara!

  • njwc.info
  • noiembrie 21, 2017
  • 0

Sorin Ioan Rogia, principalul suspect în cazul crimei de acum două săptămâni, a tânărului în vârstă de 27 de ani, a fost prins de polițiști in Gara de Nord din Timișoara. Acesta a trecut probabil prin Arad. Se pare că Sorin Ioan Rogia intenționa să se urce într-un tren cu destinația Serbia.

„În cursul serii de 20 noiembrie, organele de poliție l-au identificat pe raza municipiului  Timișoara pe inculpatul Rogia Sorin Ioan, față de care s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și arestarea preventivă în lipsă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Inculpatul, aflat în custodia autorităților judiciare, urmează a fi prezentat în data de 21 noiembrie în fața judecătorului de drepturi și libertăți care a luat măsura preventivă, din cadrul Tribunalului Bihor. În cadrul acestei proceduri se impune ca inculpatul să fie audiat iar judecătorul, evaluând declarația acestuia în contextul probelor administrate și al motivelor avute în vedere la luarea măsurii, urmează să dispună asupra arestării preventive și a executării mandatului.

Informațiile rezultate din anchetă și care sunt destinate publicității vor fi comunicate în consecință”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, prin purtătorul de cuvânt, procuror Maria Cotrău.

Lasă un răspuns