Prima expoziţie de pictură a arădencei Erika Lazar

  • njwc.info
  • martie 18, 2018
  • 0

Pictoriţa Erika Lazar invită arădenii la prima ei expoziţie care va avea loc la Galeriile Turnului de Apă!

Expoziția este deschisă pe o perioadă de o lună de zile (15 martie-15 aprilie 2018) şi cuprinde peste 30 de lucrări, cu diverse teme.

Lucrări în care arădeanca a dat liber fanteziei, dar sunt expuse și lucrări cu teme mai realistice. Lucrările cuprind munca a mai multor ani de zile. “Coloristica este vie, deoarece îmi plac și mă regăsesc în culorile vii. Ceea ce mă pasionează în mod deosebit și încerc să redau și în picturile mele este ceea ce depășește limitele realului și legătura între existența umană și viziuni transcendentale. Cu această ocazie țin să mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și m-au susținut în organizarea expoziției si pe tot parcursul carierei”, spune Erika Lazar.

Erica Lazar  s-a născut  în 1975, în Arad. Ea a frecventat cursurile de pictură a Școlii Populare de Artă între anii 2001-2004 şi în paralel a studiat la Colegiul Universitar Pedagogic Vasile Goldiș Arad, la secția institutor-desen. În anul 2009 s-a înscris la Facultatea de Design, Universitatea Aurel Vlaicu, Arad, profil Design Grafic, pe care a absolvit-o  în 2012.

“Mă bucură deosebit de mult faptul că prima mea expoziție personală de pictură am avut șansa să organizez în orașul meu,  Arad”, mai spune Erika.

 

Lasă un răspuns

подробно

подробнее booker.in.ua

В интеренете нашел важный веб сайт про направление юридическая консультация днепропетровск.