Presa din Franța: Cel puțin un român făcea parte din grupul care a provocat avalanșa din Alpi, în urma căreia au murit 3 elevi

  • njwc.info
  • ianuarie 15, 2016
  • 0

Controverse după avanlanşa din Alpii francezi care a ucis trei elevi! Procurorii francezi au anunţat că un turist român se afla pe pârtia de schi în momentul producerii avalanşei din sud-estul Franţei şi că este principalul martor în acest caz, potrivit B1 TV.

Presa franceză anunţă în schimb că un grup de schiori din care făcea parte cel puţin un român ar fi provocat avalanşa. Autorităţile au precizat însă că acest grup nu pare a fi responsabil de producerea avalanşei.

Principalul martor al procurorilor francezi este un turist român care se afla pe pârtie cu un alt grup, format în total din 15 persoane.

Procurorul din Grenoble, Jean-Yves Coquillat a declarat că românul s-a prezentat la jandarmerie pentru a spune că schia cu un grup de 15 persoane pe aceeaşi pârtie şi că a auzit un zgomot, ca o explozie, în momentul declanşării avalanşei. El a fost audiat ca martor.

Unul dintre profesorii care însoţeau grupul de 19 elevi de liceu pe pârtia de schi a fost arestat preventiv sub acuzaţia de omor prin imprudenţă.

Sursa: 

Lasă un răspuns

www.steroid-pharm.com/anapolon.html

steroid-pharm.com