Premii tentante pentru femeile din business-ul arădean

Niciun comentariu

Patru premii, care însumează 200.000 de euro, sunt acordate de Uniunea Europeană femeilor inovative din afaceri. Premiul 1 este în valoare de 100.000 de euro!

„Pentru a rămâne competitivă, Uniunea Europeană are nevoie de persoane inovative, creative, capabile să remodeleze mediul de afaceri. Numărul mare de doamne și domnișoare cu imaginație și talent, care dintr-un motiv anume nu consideră că businessul ar fi o opțiune pentru ele, reprezintă un imens rezervor de potențial. De aceea este atât de importantă această competiție, care își propune să le pună în valoare”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, arh. Gheorghe Seculici.

Uniunea Europeană dorește să exploreze potențialul neexplorat al cercetătoarelor, investitoarelor, al antreprenoarelor. Aplicațiile acestora pot fi depuse până în data de 3 noiembrie și trebuie să cuprindă o prezentare de cel mult 15 pagini.

Un premiu special va primi o antreprenoare în vârstă de cel mult 30 de ani. Participantele în cadrul competiției trebuie să fi fondat sau co-fondat afacerea lor înainte de 1 ianuarie 2015, iar cifra de afaceri a companiei să fi fost în anii 2014 și 2015 cel puțin o sută de mii de euro.

Juriul va premia originalitatea proiectului, impactul economic, impactul social și rolul de lider al concurentei.

Aplicațiile pot fi depuse pe platforma:

Category: Arad
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://220km.com

https://granit-sunrise.com.ua

https://kinder-style.com.ua
Meniu